Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Ιαπωνικά κείμενα επιβεβαιώνουν σχέσεις Αρχαίας Ελλάδας-Ιαπωνίας!

Έλληνες στην Ιαπωνία;

Toν Απρίλη του 2013, λίγο καιρό πριν τον αιφνίδιο θάνατο του, ο Ιάπωνας Αρχαιολόγος Νισιμούρα Μασανάρι πραγματοποίησε ανασκαφές στην περιοχή της Οσάκα, σε μια περιοχή που θεωρείτο μικρής αρχαιολογικής σημασίας, καθώς κάτω από τις πέτρες και τα χώματα δεν υπήρχε παρά ένα αρχαιό χωριό ψαράδων.
Ή έτσι νόμιζαν όλοι, γιατί ο Κος Μασανάρι είχε διαφορετική άποψη και το επιβεβαίωσε καταφέρνοντας μετά από μακροχρόνιες ανασκαφές να εντοπίσει έναν διάδρομο που οδηγεί σε ένα μινωϊκό τάφο!


Ευρήματα που δεν έχουν καταγραφεί ποτέ στο παρελθόν!


Στον εν λόγω τάφο βρέθηκαν -πέρα από τα διάφορα αγγεία και κοσμήματα που συνόδευαν τον νεκρό- μια άγγυρα, ιαπωνικής κατασκευής καθώς και μια αρχαία πλάκα με kanji χαρακτήρες.

Πρόκειται ίσως για τη μεγαλύτερη ανακάλυψη των τελευταίων δέκα ετών, καθώς αποδεικνύεται χειροπιαστά για πρώτη φορά ότι οι Μινωΐτες ήταν μεγάλοι θαλασσοπόροι και κατάφεραν, ίσως και με τη βοήθεια της τύχης, να ταξιδεύσουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μία φορά ως την Άπω Ανατολή!


Ο Νισιμούρα Μασανάρι δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τις ανασκαφές και τις έρευνες του, αλλά οι φοιτητές του που πίστευαν και πιστεύουν ακόμα στο όραμα του δεν άφησαν τον κόπο του να πάει χαμένο, ούτε την τεράστια αυτή ανακάλυψη να μείνει αδημοσίευτη!


Είναι οι προφητείες του Γέροντα αληθινές;


Το μεγαλύτερο μυστήριο όμως βρίσκεται στην πλάκα, γιατί όταν κατάφεραν να την μεταφράσουν αποδείχτηκε ότι κάποια σημεία της συμφωνούν με τα λόγια του Σεβάσμιου Γέροντα Παΐσιου, παρόλο που εκείνος έζησε αιώνες μετά την χάραξη των kanji χαρακτήρων!



Συγκεκριμένα, το αρχαίο κείμενο προβλέπει την επέκταση των Μογγόλων σε όλο τον κόσμο καθώς και την πτώση τους στη τελική μάχη, που θα διεξαχθεί μπροστά από έναν "μεγάλο ναό", όπως λέει αυτολεξεί.
Έλληνες ερευνητές αναρωτιούνται αν το κείμενο αναφέρεται στους Τούρκους, καθώς πρόκειται για άμεσους απόγονους των Μογγόλων, και στην Αγία Σοφιά που πιθανώς να είναι ο "μεγάλος ναός".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου